Bestellen

Bestellen kan op de volgende manier:

 1. Voeg de artikelen toe aan uw winkelwagen
 2. Kies de betaalwijze    
 3. Vul uw gegevens in   
 4. Controleer & verzend de bestelling    
  U ontvangt direct een orderbevestiging op het opgegeven e-mailadres. Mocht u geen orderbevestiging ontvangen, e-mail dan gelijk naar info@vrijetijdskledingonline.nl
 • Wij verwerken en verzenden bestellingen van maandag t/m vrijdag. Wanneer u een bestelling plaatst op een zaterdag/zondag, kunnen wij uw bestelling pas op zijn vroegst op maandag verzenden. 
 • Uw bestelling komt bij ons binnen zodra u op de “Bestelling afronden”-knop drukt, onderaan de controlepagina van uw bestelling. Als u alle instructies goed opvolgt, krijgt u onmiddellijk een bevestiging van uw bestelling.
  Uw bestelling wordt door vrijetijdskledingonline.nl pas in behandeling genomen op het moment dat uw betaling is ontvangen (dit gebeurt het snelst wanneer u betaalt via iDeal, creditcard of PayPal). Wanneer uw betaling is ontvangen, krijgt u hier per e-mail een bericht van.
 • Na ontvangst van uw bestelling en de daarbij behorende betaling zal vrijetijdskledingonline.nl direct voor u gaan werken aan een snelle en correcte afhandeling van uw bestelling. Eerst zal worden gekeken of wij alle artikelen uit uw order uit de voorraad van de winkel / webwinkel kunnen leveren. 
 • Alle prijzen op vrijetijdskledingonline.nl zijn inclusief 19% BTW. Er is een wettelijke verplichting om de BTW apart te vermelden. De BTW is echter al inbegrepen bij het bedrag dat vermeld staat bij de producten op de site, dit hoeft u niet bij op te tellen.
 • bedrijfsinformatie

  Noarderwind

  Noard 14

  8711 AH Workum

  Tel. nummer 0643874900

  KvK nummer 63292475

  BTW nummer NL055773941B01